Miljø og bærekraft

Miljø

Bæivi tar miljøvennlige og bærekraftige valg ved å bruke lokale råvarer fremfor mat som har hatt lang reisevei. En ekstra bonus er at lokale leveranser også er av ypperste kvalitet. Vi får blant annet kjøtt fra Solberg Pettersen i Kaldfjord, meieriprodukter fra Pasvik Gårdsysteri, håndplukkede bær fra nærområdet og poteter fra Kokelv. Vi har tilgang til godkjent fiskemottak, og kan derfor kjøpe fisk- og skalldyr direkte fra båt. Kranes kjøkken på Sørøya er også en av våre leverandører. Vi er alltid på utkikk etter spennende, lokale leverandører til vårt kjøkken – og det gleder vårt hjerte at det stadig dukker opp nye perler!

Vi velger vår emballasje med omhu

Som medlem i Grønt Punkt tar vi ansvar for alle emballasjetyper gjennom retursystemer som er godkjent av Miljødirektoratet.
Ler mer om Grønt Punkt her. 

Vi er sponsor for Hammerfest Skiklubb

«Bæivi AS er en viktig samarbeidspartner for oss i Hammerfest Skiklubb. Vi er ydmyke og veldig glade for å ha Eirik og teamet hans med på laget, dette bidrar til at vi kan tilby aktivitet for barn og unge i vårt skianlegg i Reindalen. Samhold og skiglede er ord som står sterkt i Hammerfest Skiklubb, dette er noe Bæivi AS bidrar til gjennom sin sponsoravtale. Her får ikke klubben bare økonomisk støtte, men Bæivi stiller opp med mat til treningssamlinger og andre arrangementer i regi av skiklubben. Bæivi AS er en viktig brikke i Hammerfest skiklubb.”

Tom Eirik Lysmen Jakobsen​
Leder Hammerfest Skiklubb