Koldtbord

Cateringmeny

Koldtbord fra Bæivi AS inneholder kjente og velsmakende retter som gir din servering en god matopplevelse.

Koldtbord

Bæivi leverer et koldtbord som gir hver gjest en god opplevelse og gode smaker, om en smaker på alt eller fokuserer på sine favoritter.
Om du planlegger å servere middag til mange, er gjerne koldtbord en god løsning, fordi det er enkelt, tidsbesparende og alle finner noe de liker. Når vi planlegger ditt koldtbord, er logistikk viktig. Vårt mål er at alle gjester skal kunne forsyne seg første gang innen 15-20 minutter, uansett selskapets størrelse. Det gir hver gjest en god opplevelse og gjør det enklere for talere, toastmastere og underholdere at tidsplanen holdes. Ta kontakt med oss og slik at vi kan hjelpe deg å planlegge selskapet ditt.

Minimums bestilling  10 personer

Meny - Koldtbord

Bæivi koldtbord no. 1

Kr 398,–

Disse rettene serveres kald

  1. Røkt laks og eggerøre F, E
  2. Håndpillede reker, sitron og majones SK, E
  3. Roastbeef med syltet rødløk
  4. Marinert svinenakke med coleslaw E, L
  5. Lokal spekemat, reinsalami og spekeskinke
  6. Pastasalat med pesto og ristede kikerter H, N
  7. Norske oster med eplekompott L
  8. Potetsalat E, L
  9. Chevre salat med ruccula L
  10. Vårt hjemmebakte grovbrød og steinovnsbakt loff og smør H, L

    Varm rett som tillegg:  kr 129,–

Bæivi koldtbord no. 2

Kr 315,–

Disse rettene serveres kald

  1. Røkt laks og eggerøre F, E
  2. Roastbeef med syltet rødløk E
  3. Marinert svinenakke med coleslaw E, L
  4. Pastasalat med pesto og ristede kikerter H, N
  5.  
  6. Norske oster med eplekompott L
  7. Potetsalat E, L
  8. Chevre salat med ruccula L
  9. Vårt hjemmebakte grovbrød og steinovnsbakt loff og smør H, L
  10.  

Varm rett som tillegg:  kr 129,–

Varmretter

Kr 129,–

kan bestilles i tillegg

  • Bidos med brød og hjemmbakt brød  H,L
  • Finnbiff med potetmos og rørte tyttebær
  • Tradisjonell lapskaus med hjemmebakt flatbrød, brød og smør S
  • Biff stroganoff med potetmos L

Allergener