nærbilde av spekeskinke og asparges

Lang erfaring gjør at vi kan kunsten å sette sammen et godt koldtbord til deg. Hemmeligheten ligger i å servere retter med smaker som passer sammen og rett tilbehør som passer til flere retter.

Koldtbord

På den måten leverer vi et koldtbord som gir hver gjest en god opplevelse og gode smaker uansett om man prøver alt eller velger seg sin favoritt.
Skal du servere middag til mange er ofte koldtbord en god løsning, det er raskt og alle finner noe de ønsker seg. Når vi planlegger ditt koldtbord er logistikk viktig, vårt mål er at alle gjester bør kunne forsyne seg første gang innen 15-20 minutter uansett selskapets størrelse. Det gir hver gjest en god opplevelse og ikke minst blir det enklere for talere, toastmastere og underholdere at tidsplanen holdes. Snakk derfor med oss og la oss hjelpe deg å planlegge selskapet ditt.

Meny


Koldtbord – stor
495,-


Røkt laks og trøffeleggerøre F, E
Pillede reker og sitronmajonesSK, E
Varmrøkt laks og agurksalat F
Roastbeef og sennepsdressingE
Spekemat og chornisons SU
Asparges og parmesan M
Cous cous (durum) salat med søtpotet og granatepleH
Norske osterM
Potetsalat E, M
Betesalat med ruccula og chevre M
Husets brød og smør H, M

Varme retter

Viltboller med steinsoppsaus og persille E, M
Kyllinglår med peanøttsaus og kokosP, SO
Saltbakte amadinepoteter med friske urter

Koldtbord – liten
380,-


Røkt laks og trøffeleggerøre F, E
Pillede reker og sitronmajonesSK, E
Roastbeef og sennepsdressingE
Spekemat og chornisons SU
Cous cous (durum) salat med søtpotet og granateple H
Potetsalat E, M
Betesalat med ruccula og chevre M
Husets brød og smør H, M

Varme retter

Viltboller med steinsoppsaus og persille E, M
Saltbakte amadinepoteter med friske urter

Allergener


Image Image

Ønsker du levering av maten? Klikk her for informasjon om levering